Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rekisteriseloste

 

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin nimi

Hyvinvointidieetin ja Hyvinvointikaupan asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä

Suomen Kuntovalmennus avoin yhtiö

2489326-1

60100 Seinäjoki

info@hyvinvointikauppa.net

Rekisterin tarkoitus ja käyttö

Rekisterin pitämisen syynä on Hyvinvointidieetin asiakkaan suostumuksella tapahtuva Suomen Kuntovalmennus avoimen yhtiön palveluihin liittyvä henkilötietojen käsittely. Henkilötietoja käsitellään palvelun ja asiakassuhteiden ylläpitämiseen, kehittämiseen ja tilastointiin. Henkilötietoja käytetään ainoastaan henkilötietolain puitteissa eikä luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin sisältö

1) Henkilö- ja yhteystiedot 2) tiedot asiakkaan tilauksista 3) muut asiakkaan antamat tiedot

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan tiedot tallennetaan rekisteriin asiakkaan antaessa tietojaan palvelun käytön yhteydessä.

Rekisterin suojaus

Oikeus rekisterin käyttöön on vain Suomen Kuntovalmennus avoimen yhtiön vastuuhenkilöillä, joita sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteri on salasanasuojattu. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Tarkastusoikeus

Henkilötietolain 26 §:n mukaan asiakkaalla on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin hänestä talletetut tiedot. Tarkastuspyyntö tulee osoittaa kirjallisena Suomen Kuntovalmennus avoin yhtiölle osoitteeseen info@hyvinvointikauppa.net. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALOITA TODELLINEN TEHOVALMENNUS HYVINVOINTIIN HETI TÄNÄÄN!

Hyvinvointidieetin kokonaisarvo on 79 euroa (treeniohjelma, ruokavalio, motivaatiotehtävät, hyvinvointiharjoitukset), mutta koska haluamme auttaa mahdollisimman monia, saat sen nyt erittäin edullisesti!

Kaikki tämä nyt vain 29€! Alle euro päivässä!

79€ --> 29€

 

 

 

    

14 PÄIVÄN 100% RAHAT TAKAISIN -TAKUU

Tiedämme, että Hyvinvointidieetin avulla kuka vaan voi saavuttaa tuloksia, mutta haluamme silti antaa sinulle hyvinvointilupauksen, joten voit kokeilla dieettiä 14 päivän ajan täysin ilman riskiä. Jos et tunne oloasi energisemmäksi, pysty muuttamaan ruokavaliotasi terveellisemmäksi tai saa ohjelmasta kerta kaikkiaan mitään hyötyä, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa tilauksesta niin maksamme rahasi takaisin!

 

 

 

 

"Erinomainen ohjelma jokaiselle, joka haluaa voida paremmin ja elää terveellisestä elämää"

Jani, 37 vuotta